ایام قمر در عقرب – جدول قمر در عقرب 94
قبلا ذکر گردید که از جنبه نجومی، قمر در عقرب زمانی است که قمر (ماه) در حرکت خود در برج عقرب قرار میگیرد. به این وضعیت قمر در عقرب گفته میشود. در واقع عقرب یکی از بروج دوازده گانه است.
اینکه آیا منظور از عقرب برج فلکی عقرب است یا صورت فلکی عقرب، میان علما اختلاف نظر است و این تفاوت به دلیل حرکت تقدیمی است (منظور از حرکت تقدیمی این است که نقطه اعتدال بهاری ، هر ساله در مقایسه با وضعیت ستاره ها مقداری زودتر اتقاق می افتد و به این حرکت زمین حرکت تقدیمی گویند که یک دوره کامل از حرکت تقدیمی حدود 25800 سال بطول می انجامد.) در واقع اعراب برای تعیین نمودن وضعیت قمر (ماه) از منازل بیست و هشتگانه استفاده مینموده اند.
مورد دیگر همان صور فلکی دوازده گانه (حمل ، ثور جوزاء و….) میباشد که قمر در هر یک از آنها یک دوازدهم ماه قمری درنگ مینماید ( تقریبا دو روز ونیم). عقرب ، همان برج هشتم دایره البروج است که قمر (ماه) هر 27 روز یکبار از آن گذر میکند (و همانطور که ذکر شده حدود دو روز و نیم در آن صبر میکند) ولی خورشید فقط سالی یکبار (آبانماه) به آن وارد میشود.
قمر در عقرب میتواند به دو عنوان تعبیر شود:
1- قمر در صورت فلکی عقرب
2- قمر در برج عقرب
روزهای قمر در عقرب هر سال با سال قبل و بعد متفاوت است و باید با شیوه های خاص خود محاسبه گردد.
طول مدت قمر در عقرب در حدود شصت ساعت و به عبارتی دو روز و نیم است. ولی بخاطر عمل به احتیاط بهتر است که دو روز دیگر به آن اضافه شود.
علت اصلی این اضافه نمودن ایام این است که ما دقیقا نمیدانیم آنچه که در روایات و احادیث به عنوان قمر در عقرب ذکر شده مقصودش قمر در صورت فلکی عقرب است یا منظور قمر در برج عقرب است. به این خاطر بهتر است که دو روز احتیاطا به این محاسبات بیفزاییم.
نکته دیگر اینکه در روایات هم مطالبی در مورد قمر در عقرب بیان گردیده است.
از جمله در وسایل الشیعه که از قول پیامبر اکرم فرموده است : (( پیامبر نهی فرمودند از حجامت کردن در روز چهارشنبه ای که قمر در عقرب باشد.))
برخی روایات دیگر نیز میفرمایند که نحوست ایام و لیالی را با صدقه دادن از خود دور نمایید.
هدف از این مختصر این بود که توجه نماییم که هر چند تاثیرات این امور را نمیتوان انکار نمود، طبق آموزه های اسلامی ، نباید بیش از حد به این امور اعتنا کرد، چون زندگی افراد را با اختلال مواجه نموده و تحت تاثیر قرار میدهد که روایات مختلفی هم در این زمینه وارد شده است.
در ذیل جدول ایام قمر در عقرب سال 1394 به همراه جزییات ذکر میگردد.
ایام قمر در عقرب – جدول قمر در عقرب 94
قمر در عقرب سال 94 – ایام قمر در عقرب , قمر در عقرب چیست , روزهای قمر در عقرب , معنی قمر در عقرب , روزهای قمر در عقرب 94 , قمر در عقرب 94 , قمر در عقرب یعنی چه , مفهوم قمر در عقرب , جدول قمر در عقرب 94 , جدول روزهای قمر در عقرب 94 , روزهای نحس سال 94 , قمر در عقرب برای 94 , تقویم قمر در عقرب 94 , ایام قمر در عقرب – جدول قمر در عقرب 94
اولین نفر باشید دیدگاهی ثبت میکند