کسی که این سوره را قرائت کند در نزد مردم محبوب می شود و کسی که آن را در نماز بخواند نماز او مقرون به اجابت و مضاعف شده بالا می رود و کسی که سوره قدر را بخواند و پس از آن دعا کند، دعایش اجابت شده و تا لوح محفوظ بالا می رود.
فضیلت سوره قدر
سوره مبارکه قدر از سور مکی قرآن کریم و دارای پنج آیه است که در آن از شب ارزش آفرینی و اندازه گیری و مقدرات در ماه رمضان و نیز فرود آمدن فرشتگان از آسمان و نازل گشتن قرآن در آن شب بر قلب پیامبر اکرم (ص) سخن به میان امده به همین مناسبت قدر نام گرفته است. یعنی شبی که برتر از هزار ماه است و در روایات شیعه آمده که این هزار ماه به مدت حکومت ظالمانه بنی امیه تفسیر شده که هزار ماه طول کشیده است.
این سوره را به مناسبت آغاز آن با انا انزلناه به این نام نیز شهرت دارد.
و در فضائل و خواص آن آمده که پیامبر اکرم (ص) فرمودند: هر کس سوره قدر را تلاوت کند همانند کسی است که ماه رمضان را روزه گرفته و شب قدر را احیا داشته است و ثواب آن کس را خواهد داشت که در راه خدا جهاد کرده باشد.
امام باقر و امام صادق (ع) در حدیثی می فرمایند: این سوره مبارکه در بیت المعمور در گنجینه های رحمت الهی است و هر روز هزار ملک گرداگرد آن طواف کرده و آن را تعظیم و بزرگداشت می کنند.
همچنین، امام صادق (ع) می فرمایند: این سوره گنج مردمان تنگدست و مستمندان است و چنانچه کسی تنگدست باشد و بر خواندن این سوره مبارکه مداومت کند روزی او از جایی می رسد که انتظار آن را نداشته باشد.
آمده است: کسی که سوره قدر را در نماز واجب خود بخواند به او خطاب می شود: ای بنده خدا، عمل را از گیر گناهان گذشته ات آمرزیده شد.
اولین نفر باشید دیدگاهی ثبت میکند