در این مطلب از سایت ادعیه و اذکار ملکوت۷۸۶ به دعایی برای عزت و شخصیت و حفظ آبرو در دنیا و آخرت پرداخته ایم. برای حفظ عزت و احترام در میان خلایق در دنیا و آخرت دعای مجرب عنوان شده را بخوانید که ان شاء الله کارگشا باشد.
دعایی برای عزت و شخصیت و حفظ آبرو در دنیا و آخرت,دعای مجرب برای عزت و شخصیت و حفظ آبرو در دنیا و آخرت,دعای عزت و شخصیت,دعای حفظ عزت,دعای حفظ شخصیت,دعای حفظ ابرو در دنیا,ذکر مجرب برای حفظ آبرو,سوره قرآنی برای حفظ ابرو,دعای آبروداری
دعایی برای عزت و شخصیت و حفظ آبرو در دنیا و آخرت
دعای حفظ آبرو و ذکر حفظ آبرو برای در امان ماندن از بدگویی های مردم کینه توز با توسل به سوره حمد امکان پذیر است. دعای حفظ آبرو را پیامبران نیز میخواندند
یکی از آموزههای مهم تربیتی اسلام ضرورت حرمت آبروی دیگران و زود قضاوت نکردن درباره افراد است. این موضوع آنقدر مهم است که ریختن آبروی مومن از بزرگترین گناهان محسوب شده و از طرف خداوند برای آن وعده عذاب داده شده است.
دعای حفظ آبرو با توسل به سوره حمد
به جهت عزت و آبرو و شخصیت یا حفظ آبرویی که در معرض خطر قرار گرفته ۴۱ مرتبه سوره مبارکه حمد را به طور صحیح بخواند و بعد از آن که تمام شد ۱۳ بار این دعای حفظ آبرو را بخواند:
«یا مُفَتِّحُ فَتِّح یا مُفَرِّجُ فَرِّج یا مُسَبِّبُ سَبِّب یا مُیَسِّرُ یَسِّر یا مُسَهِّلُ سَهِّل یا مُتَمِّمُ تَمِّمُ بِرَحمَتِکَ یا اَرحَمَ الرّاحِمین»
دعای حفظ آبرو
«اللهم صل علی محمد و آله و صُن وجهی بالیسار، و لا تَبتَذِل جاهی بالاِقتار»
«بار الها آبروی مرا در جامعه با معیشت سهل و آسان حفظ فرما و قدر و منزلتم را نزد مردم با تنگدستی سبک و خوار مگردان»
حفظ آبرو در قرآن
در آیه ۱۹۴ سوره آل عمران به شایسته بودن دعای حفظ آبرو در قیامت اشاره شده است:
«رَبَّنا وَ آتِنا ما وَعَدْتَنا عَلی رُسُلِکَ وَ لا تُخْزِنا یَوْمَ الْقِیامَهِ إِنَّکَ لا تُخْلِفُ الْمیعادَ»؛
«پروردگارا و آنچه را که به وسیله فرستادگانت به ما وعده دادهای به ما عطا کن و ما را روز رستاخیز رسوا مگردان زیرا تو وعده ات را خلاف نمیکنی.»
خداوند متعال در آیه ۲۷۱ بقره فرموده است:
«إِن تُبْدُواْ الصَّدَقَاتِ فَنِعِمَّا هِیَ وَإِن تُخْفُوهَا وَتُؤْتُوهَا الْفُقَرَاء فَهُوَ خَیْرٌ لُّکُمْ وَیُکَفِّرُ عَنکُم مِّن سَیِّئَاتِکُمْ وَاللّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِیرٌ»؛
«اگر صدقهها را آشکار کنید، این، کار خوبى است، و اگر آن را پنهان دارید و به مستمندان بدهید، این براى شما بهتر است؛ و بخشى از گناهانتان را مىزداید، و خداوند به آنچه انجام مىدهید آگاه است».
همچنین در آیه ۲۷۳ بقره در این رابطه آمده است:
«لِلْفُقَرَاء الَّذِینَ أُحصِرُواْ فِی سَبِیلِ اللّهِ لاَ یَسْتَطِیعُونَ ضَرْبًا فِی الأَرْضِ یَحْسَبُهُمُ الْجَاهِلُ أَغْنِیَاء مِنَ التَّعَفُّفِ تَعْرِفُهُم بِسِیمَاهُمْ لاَ یَسْأَلُونَ النَّاسَ إِلْحَافًا وَمَا تُنفِقُواْ مِنْ خَیْرٍ فَإِنَّ اللّهَ بِهِ عَلِیمٌ»؛
«(این صدقات) براى آن (دسته از) نیازمندانى است که در راه خدا فروماندهاند، و نمىتوانند (براى تأمین هزینه زندگى) در زمین سفر کنند. از شدّت خویشتندارى، فرد بىاطلاع، آنان را توانگر مىپندارد. آنها را از سیمایشان مىشناسى. با اصرار، (چیزى) از مردم نمىخواهند. و هر مالى (به آنان) انفاق کنید، قطعاً خدا از آن آگاه است».
تمام پیامبران و اولیا الهی نزد خداوند آبرومند هستند منتهی از آنجا که برخی از انبیا مانند حضرت موسی (ع) و حضرت عیسی (ع) مورد تهمت واقع شدند قرآن کریم از آنها به عنوان «وجیه» یعنی آبرومند یاد کرده است.
چنانکه در آیه ۶۹ احراب در این رابطه فرموده است:
«یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا لَا تَکُونُوا کَالَّذِینَ آذَوْا مُوسَى فَبَرَّأَهُ اللَّهُ مِمَّا قَالُوا وَکَانَ عِندَ اللَّهِ وَجِیهًا»؛
«اى کسانىکه ایمان آوردهاید مانند کسانى نباشید که موسى را [با اتهام خود] آزار دادند و خدا او را از آنچه گفتند مبرا ساخت و نزد خدا آبرومند بود».
همچنین در آیه ۴۵ سوره آلعمران در رابطه با آبروداری حضرت عیسیبن مریم (ع) فرموده است:
«إِذْ قَالَتِ الْمَلآئِکَهُ یَا مَرْیَمُ إِنَّ اللّهَ یُبَشِّرُکِ بِکَلِمَهٍ مِّنْهُ اسْمُهُ الْمَسِیحُ عِیسَى ابْنُ مَرْیَمَ وَجِیهًا فِی الدُّنْیَا وَالآخِرَهِ وَمِنَ الْمُقَرَّبِینَ»؛
«[یاد کن] هنگامى [را] که فرشتگان گفتند اى مریم خداوند تو را به کلمهاى از جانب خود که نامش مسیح عیسىبن مریم است مژده مىدهد در حالىکه [او] در دنیا و آخرت آبرومند و از مقربان [درگاه خدا] است».
برگرفته از سایت دعاسایت
اولین نفر باشید دیدگاهی ثبت میکند